Een collega vertelde mij over deze website en de goede service van de vakmensen. Na het plaatsen van onze kozijnen ben ik het geheel met haar eens. Een gebruiksvriendelijke website en goede afhandeling. Mijn complimenten.

Sonja Meeks, Eindhoven

Afgelopen zomer nieuwe kozijnen besteld via Kozijnen2000.nl. We hebben gekozen voor houten kozijnen omdat we deze zelf het mooiste bij ons huis vinden passen. De kozijnen zijn netjes, goed en snel geplaatst.

John op den Kamp, Groningen

Begin 2016 kochten wij een nieuw huis waar nog veel aan moest gebeuren. We besloten om alles gelijk aan te pakken en zo ook de kozijnen. Wij zijn van houten kozijnen overgestapt naar aluminium kozijnen omdat wij ons huis een modernere look wilde geven. Een week nadat de offerte geplaatst was, stond het gekozen externe bedrijf al op de stoep om alles te monteren.

Bart Janssen, Roermond

Heel tevreden over deze website, 5 sterren!

Jan de Pater, Maastricht

Veel bedrijven en websites bieden kozijnen aan, de keuze is daarom enorm. Zelf vond ik het fijn een site te vinden die voor je uitzoekt welke bedrijven het goedkoopste zijn in de buurt. Een volgende keer zal ik weer deze site gebruiken of aanraden aan anderen.

Ineke Meijers, Geleen

Kozijnen besteld voor onze nieuwe woning, een herenhuis in de stad. De kozijnen waren aan vervanging toe, we hebben wel weer gekozen voor houten kozijnen om de uitstraling te blijven behouden. Ondanks dat wij veel eisen hadden over de kleur en maten van de kozijnen verliep de aanvraag van de kozijnen eenvoudig en goed. Het plaatsen is gedaan door een derde partij waar wij zeer tevreden over zijn.

Emily de La Croix, Heerlen

In de zomer van 2015 heb ik een offerte voor nieuwe kunststof kozijnen aangevraagd. Deze aanvraag is prima verlopen en de kozijnen werden snel geplaatst.

Marie Janssen, Venlo

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop een aanvraag wordt behandeld. Binnen 1 minuut zijn de offertes binnen en kan er al een keuze gemaakt worden. Vriendelijke mensen die het komen plaatsen en netjes werk geleverd. Een echte aanrader!

Sandra Keulen, Leeuwarden

Wij waren aan het zoeken naar nieuwe kozijnen voor ons huis. Omdat er zoveel aanbieders zijn wisten we niet goed welke het beste en natuurlijk het goedkoopste zou zijn. We zijn gaan zoeken op internet en kwamen snel terecht op Kozijnen2000.nl. We hebben een offerte laten maken en daaruit de beste gekozen. Het externe bedrijf heeft ons de kozijnen geleverd en gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!

Anne van der Meulen, Amsterdam

Voor onze woning waren wij op zoek naar nieuwe kozijnen, omdat onze oude kozijnen tochten. Door de goede installatie hebben wij een stuk minder stookkosten, top!voorzetramen

Joshua Overberg, Amersfoort