Aluminium kozijnenNiet veel mensen zijn bekend met aluminium kozijnen. Net als kunststof en houten kozijnen, hebben metalen kozijnen van aluminium hun eigen voor- en nadelen. Aluminium kozijnen zijn in allerlei verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van slanke en moderne tot traditionele en diepe raamprofielen. Daarnaast kunt u een keuze maken uit vele verschillende kleuren. Dit betekent dat u met aluminium kozijnen een uniek design kan samenstellen die past bij uw persoonlijke situatie.

Voordelen van aluminium kozijnen kopen
Aluminium raamkozijnen zijn op eerste plaats erg duurzaam. U zult dan ook de nodige jaren plezier hebben van dit soort kozijnen. Daarnaast vergen aluminium kozijnen minimaal onderhoud. Omdat aluminium niet elektrostatisch is, trekken deze metalen kozijnen geen stof en vuil aan. Dit betekent wel dat de kozijnen na enkele jaren gereinigd en geconserveerd moeten worden.

Aluminium raamkozijnen zijn minder schadelijk voor het milieu dan houten kozijnen. Het aluminium kan hergebruikt worden, iets wat onmogelijk is met houten kozijnen. Daarnaast is het aluminium krasbestendig en wind- en waterdicht. En een niet onbelangrijk voordeel: aluminium kozijnen zijn vooral erg veilig. Deze metalen kozijnen zijn voor inbrekers namelijk niet makkelijk open te breken.

Oppervlaktebehandelingen
De kleuren van aluminium raamkozijnen worden aangebracht middels een oppervlaktebehandeling. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kan kiezen. Zo kunt u een gladde oppervlakte kiezen of juist een korrelige structuurlak. Deze laatste behandeling zorgt ervoor dat de kleur vast en krasbestendig is. Wilt u juist liever de metaaltint? Dan worden de kozijnen geanodiseerd om zo de metaaltint van de kozijnen te behouden.

Prijzen aluminium kozijnen
Oppervlakte: 1 m²
Gemiddelde prijs: € 800 – € 950

Wilt u meer informatie over goedkope kozijnen, metalen kozijnen, of wil je aluminium kozijnen kopen in Limburg? Neem dan contact met ons op of vraag dan gerust een offerte aan. Bij Kozijnen2000.nl vind je namelijk kwalitatief goede kozijnen!

[contact-form-7 404 "Not Found"]